6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

NAKSAN, Türkiye'yi temsil etti

2008 Barcelona Uluslararası Stretch ve Shrink Konferansı"na katılan Naksan Holding, Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

Ambalaj sektöründe geleneksel olarak yapılan "Uluslararası Stretch ve Shrink Filmler Konferansı"nda Türkiye ambalaj sektörünü Naksan Plastik A.Ş. İhracat Müdürü Necat Yüksel temsil etti. Yüksel'in, Barcelona'da yapılan ve dünyada ambalaj sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı konferansta Türkiye'yi başarıyla temsil ettiği belirtildi.

Konferansta yaptığı sunumda Türkiye'yi tanıtıp, Türkiye'de ve Naksan'da sektörün gösterdiği gelişimi dile getiren Necat Yüksel, sunum şekli ve tarzı ile büyük beğeni topladı.

Katılımcılar arasında yapılan anketlerde içerik, konuya hakimiyet ve sunum becerisi değerlendirmelerinde en fazla beğenilen 3 sunumdan biri olması itibarı ile organizasyonu yapan AMI -Uluslararası Araştırma ve Konferans şirketinden bir sonraki konferansta da Necat Yüksel'in konuşmacı olarak sunum daveti alması Türkiye ve Naksan Plastik A.Ş. adına gurur verici oldu.

Naksan Plastik A.Ş. ailesinin 2008 Uluslararası Stretch ve Shrink Filmler Konferansı'nda elde ettiği başarıyı, kesintisiz olarak gelecek yıl ve sonrasında da sürdürebilmek amacı ile geçen yıllarda olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda kaliteden ödün vermeden fark oluşturmaya devam etmeyi hedeflediklerini belirten Necat Yüksel, yeni ürünlerle de tüketicilerinin karşısına çıkmaya devam edecekleri mesajını verdi.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 12:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?