6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Namaz kılarken soyuldu

Dondurmacıya gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, görevlinin namaz kılmasını fırsat bilerek çekmecedeki paraları alıp kaçtı. Hırsızlık olayı 3 güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Geçen cuma günü İnönü Caddesi'ndeki Ömür Dondurmacısı'na gelen kimliği henüz saptanamayan zanlı, görevlinin namaz kılmasını fırsat bildi. Görevlinin secdeye kapanmasını bekleyen hırsız, rahat bir şekilde çekmeceyi açarak kağıt ve bozuk paraları poşete koyarak dükkandan uzaklaştı. Hırsızlık zanlısının farkına varamadığı 3 güvenlik kamerası ise olayı saniye saniye kaydetti. İş yeri sahibi 33 yaşındaki İbrahim Anteplioğlu, olayın meydana geldiği saatte dükkanda bulunan görevlinin durumu sonradan fark ederek kendilerine ve polise bilgi verdiğini belirtti. İşyerine gelen polislere güvenlik kamerası görüntülerini verdiklerini ve olayın soruşturulduğunu anlatan Anteplioğlu, “Yaşadığımız bu hırsızlık olayı güvenlik kameralarının ne kadar önemli olduğunu gösterdi” dedi. Anteplioğlu, hırsızlık zanlısının yaklaşık 250 YTL'yi aldığını tahmin ettiklerini dile getirdi.

Bu arada, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 18:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?