6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ne alırsan bir duaya kampanyası

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, başlatmış oldukları kampanya sayesinde yardıma muhtaç vatandaşların giyinme fırsatı bulduğunu ve hayırseverlerin de dua kazandığını söyledi.


Gaziantep'te açtıkları şubede yaklaşık 4 yıldır faaliyet gösteren Uşşaki Vakfı, ilginç bir kampanya ile muhtaç vatandaşlara yardım dağıtıyor. "Ne Alırsan Bir Duaya" isimli kampanyayı duyan yardıma muhtaç vatandaşlar mağazaya akın ediyor. Giyim, ayakkabı ve çeşitli malzemelerin bulunduğu mağazaya bugüne kadar yüzlerce vatandaş gelerek ihtiyaçlarını giderdi.


Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, yardıma muhtaç vatandaşların her bölgede olduğunu belirterek, "Hayırseverlerin yardımları ile ayakta duran vakfımız Türkiye'nin birçok bölgesinde bulunan gerçek yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor. Biz de Gaziantep'te yardıma muhtaç vatandaşlarımızı büyük bir titizlik içinde tespit ediyoruz. Amacımız yardımlara gerçekten ihtiyacı olan insanları bulmaktır. Bu sayede vakfımıza yapılan yardımlar yerine ulaştırılmış oluyor" dedi.
Yetişkin, başlatılan kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Vakfımıza destekte bulunan hayırseverlerin tek isteği kendilerine yapılacak bir duadır. Bu nedenle biz de açmış olduğumuz mağazada "Ne Alırsan Bir Duaya" isimli bir kampanya başlattık. Bugüne kadar yüzlerce yardıma muhtaç vatandaşımız dualarıyla burada alışverişlerini yaptı" diye konuştu.


Mağazaya gelen ve ayakkabı almak isteyen yardıma muhtaç bir vatandaşın durumunun içler acısı olduğunu belirterek, "Görmüş olduğunuz ayakkabıyı fakir bir vatandaşımızın ayağından çıkardık. Parçalanan ayakkabı ile kış ayında sokakta dolaşan bu vatandaşımız bize geldiğinde gerçekten çok etkilenmiştim. Buradaki mağazayı görünce kendisi de mutlu oldu ve parçalanan ayakkabısının yerine yeni bir ayakkabı alarak buradan ayrıldı. Bu ayakkabıyı ömrüm boyunca saklayacağım" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 13:55:31
Güncelleme :22 Ocak 2008 Salı 14:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?