6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Nefes kesen kurtarma operasyonu

Gaziantep'te 3. kattan düşerek iki evin ara boşluğunda sıkışan genç bayan, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu çıkartıldı

. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan genç bayan hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Güzel Vadi Mahallesi'nde 3 katlı evlerinin damına çıkan Emine Hatice B. (25) dengesini kaybederek düştü. İki evin ara boşluğuna sıkışan genç bayan ailesi tarafından çıkarılamayınca durum sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin de çıkaramadığı genç bayan için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye kurtarma ekibi sağlık ekipleriyle birlikte genç bayana sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı. İlk olarak genç bayanın yanına inen sağlık ekipleri vücudundaki kırık ihtimaline karşı önlemler aldıktan sonra tahta bir sedyeye bağladı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla güçlükle sıkıştığı yerden çıkarılan genç bayan, ailesinin ve komşularının meraklı bakışları arasında olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alındı. 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürülen Emine Hatice B.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayı gören vatandaşlar genç bayanın 3. kattan düşerek iki ev arasında sıkıştığını ve kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 13:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?