6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Nizip'li güreşçiler ödüllendirildi

Okullar Arası Greko-romen Güreş İl Birinciliği ve Serbest Güreşte İl Birinciliği yarışmalarında 8 birincilik, 11 ikincilik ve 17 üçüncülük alarak Nizip'i temsil eden Nizip İmam Hatip Lisesi öğrencilerine düzenlenen törenle başarı belgesi verildi.

Nizip İmam Hatip Lisesi öğrencileri 21 ve 22 Ocak 2008 tarihinde Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapılan Okullar Arası Greko-Romen Güreş İl Birinciliği yarışmasında Nizip'i temsil ederek 15-16 yaş grubunda 2 birincilik, 6 ikincilik ve 7 üçüncülük elde ederek 15 madalya almıştı. Ayrıca 23 Ocak'ta ise 15-16 yaş grubu Serbest Güreşte İl Birinciliği yarışmalarında 6 birincilik, 5 ikincilik ve 8 üçüncülük elde ederek 19 madalya olmak üzere toplam 34 madalya kazanarak Nizip'e dönmüşlerdi.

Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt ve Gaziantep İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Öz tarafından başarı gösteren Nizip İmam Hatip Lisesi Okulu ve öğrencilerine başarı belgesi verildi. Başarı belgelerini okul adına İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Refik Yılmaz alırken, beden eğitimi öğretmeni İhsan Aslan ve güreşte başarı kazanan öğrenciler ödüllendirildi. Toplam 8 öğrenci Mart ayının ilk haftasında Bölge Birinciliği'ne katılmaya hak kazandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 15:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?