4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Nizip'te bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Nizip ilçesinde iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Belkıs Mahallesi Kısa Sokak'ta meydana gelen olayda, 3 yıllık evli Derya Ü., eşi Ahmet Ü. ile kavga ederek babasının evine gitti. İddiaya göre, bir süre sonra Derya Ü.'nün erkek kardeşi Mehmet B., eniştesinin evinin önüne gelerek eniştesinin yakınlarına hakaret etti.

Eniştesi Ahmet Ü.'nün yakınları ile kavga eden Mehmet B., üzerinde taşıdığı bıçakla 44 yaşındaki Mehmet Ünal'ı yaraladı. Mehmet Ünal'ın yaralandığını gören oğlu R.Ü. (17) de, babasını bıçakla yaralayan Mehmet B.'yi bıçakla yaraladı. Yaralanan 2 kişi de hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Ünal, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Mehmet B.'nin ise tedavinin devam ettiği öğrenildi.


Zanlılardan R.Ü.'nün Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 19:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın IP: 81.214.187.xxx Tarih : 26.08.2008 17:19:57

bu ilkede hale insnlar birbirini öldürüyor bu ülkenin gecim derdine sorun bulunmadıkca daha cok insanlar ölecek ölümlerin tek sebebi madiyat ve işsizlik nizip insanları git gide işsizlige mahkum kalıyor ve gitikce nizip hakli borclanıyor isizlik nedeniyle bu da ev icerisinde ve cevrede şlidete ve ölümlere sebep oluyor