6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Nizip'te fuhuş operasyonu

Gaziantep'e bağlı Nizip ilçesinde; Antalya, Gaziantep, Kayseri, Mersin ve Şanlıurfa'da para karşılığı fuhuş yaptırdıkları tespit edilen bir çete çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'ya bağlı ekipler ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı çalışmalarda; örgüt lideri Ahmet K., örgüt lider yardımcı İsmail A. ve diğer şüphelilerden Kader S., Selahattin P., İdris P., Özlem İ., Suzan Y.'nin telefon konuşmaları teknik takibe alındı. Konuşmalarından şahısların Antalya, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Şanlıurfa ve Nizip'te para karşılığı fuhuş yaptırdıkları tespit edildi.

Şahıslar; "suç işlemek amacı ile örgüt kurmak, haksız kazanç sağlamak, fuhuşa aracılık etmek, fuhuşa yer temin etmek" suçlarıyla Gaziantep'te yakalanarak Nizip'e getirildi. Gözaltına alınarak sorguları yapılan şahısların fuhuş pazarlıklarında şifreli konuştukları, paraya 'kene', kadına ise 'televizyon' dedikleri anlaşıldı. Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan 3 günlük gözaltı sürelerinin ardından şahıslar bugün mahkemeye çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 17:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?