6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Nurullah Sağlam'dan birlik çağrısı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Gaziantepspor, hepimizin namusudur, bu takıma sahip çıkmak hepimizin görevidir" dedi.

Ravanda Otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Nurullah Sağlam, basın mensuplarına seslenerek, "Bundan sonraki kalan 11 maçımızda, sizin inanılmaz desteğinize ihtiyacımız var. Sizin nefesinizi ve yüreğinizi yanımızda hissetmek bize güç katacaktır. Hiç kimse önümüzdeki sene bu ligde olmayan bir Gaziantepspor'u düşlemiyordur. Ben her şeyden önce bu takımın bir taraftarıyım. Ben bu kentte doğdum, bu kentte var oldum. Sizler de büyük bir bölümünüz böylesiniz. Bu takım hepimizin namusudur. Bu takıma sahip çıkmak bizim hepimizin görevidir" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı taraftarlara da seslenen Sağlam, "Lütfen futbolcularımı protesto etmesinler. Taraftardan bir tek isteğim bu. Protesto edilecek birisi varsa o da benim. Eğer beğenmiyorlarsa maç sonrası beni istedikleri kadar protesto edebilirler" dedi.
Dışarıdan bakıldığında Gaziantepspor'un düşmeye aday takımlar arasında gösterildiğine dikkat çeken Sağlam, "Türk spor kamuoyunu ele aldığımızda, takımlar üzerinde görüş birliği bulunan insanların büyük çoğunluğu, Gaziantepspor'u düşmeye aday bir takım olarak gösteriyorlar. Rakiplerimizin hepsini tek tek ele aldığımızda, kadro ve ekonomik anlamda rakiplerimizden iyi değiliz. Ara transferi rakiplerimizden iyi geçirmedik. Bu şartlar altında dahi, inanın bana onurlu bir ekibe sahibiz. Bizim rakiplerimizden en büyük artımız, onurlu, namuslu ve gururlu bir ekibe sahip olmamızdır. Benim bu görevi kabul etmemdeki en büyük etkenlerden birisi budur" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Sağlam, "Ben Gaziantepliyim. Benim sevdiğim kadar bu takımı seviyorsanız, üzerinize düşen görevi mutlaka yapmalısınız. Oynadığımız 3 karşılaşmada 2 puan toplayabildik. Buna rağmen, ekibimde inanç ve kararlılık en üst safhada. İnanın bana ben futbolcularımı motive etmem gerekirken, zaman zaman onlar beni motive ediyorlar. İşim benim namusumdur. Oyuncularım için de bu bir kuraldır. Onlara kendimden daha fazla güveniyorum. Geldiğim günden bu yana futbolcularımla, ekonomik anlamda hiç bir şey konuşmadık" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 17:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?