6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ödüllerini vali Kamçı'dan aldılar

3-11 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ilk ve orta öğretim öğrencileri arasında yapılan 'Trafik' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren Özel Seçkin Koleji öğrencileri ödüllerini Vali Süleyman Kamçı'dan aldılar.

100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisindeki Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda düzenlenen törene, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, okul yetkilileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende, şiir yarışmasında birinciliği elde eden Özel Seçkin Koleji 7-C sınıfı öğrencisi Seda Çabuk ile üçüncü olan 6-C sınıfı öğrencisi Semyan Selçuk'a ödüllerini Vali Kamçı verdi. Ödül töreninin ardından katılımcılara kokteyl verildi.

Bu arada, 5-11 Mayıs Vakıflar Haftası dolayısıyla düzenlenen “Günümüzde suyun önemi ve kullanımı” konulu resim yarışmasında, Özel Seçkin Koleji 6-C sınıfı öğrencisi Bahar Özeren Gaziantep üçüncülüğünü elde etti. Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Dayı Ahmet Ağa Konağı'nda düzenlenen törende Bahar Özeren'e ödülünü Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz verdi.

Törene katılan Özel Seçkin Koleji resim öğretmeni Emin Dırnaksız, sanata verdiği değer için Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü kutladığını belirterek, Özel Seçkin Koleji'nin Güzel Sanatlar dalındaki etkin başarılarının devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?