6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Öğrencilerden İngilice müzikal

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İngilizce Müzikal'de bu yıl Mary Popıns adlı oyun sergilendi.

GKV Özel Liseleri öğrencileri tarafından sahnelenen İngilizce Müzikal büyük ilgi gördü. Yönetmenliğini İngilizce Öğretmeni Deniz Kutlar'ın üstlendiği Mary Popıns adlı müzikal oyunda 43 öğrenci, 20 öğretmen, idareci ve teknisyen görev aldı.

Toplum içerisinde insanların üstlendiği rolleri çok iyi yapmaları gerektiğini belirten GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, "Okullarımızda eğitim öğretim gören öğrencilerimiz değişik aktivitelerin içerisinde bir çok görev ve misyon üstlenmektedirler. Bu öğrencilerimizin gelecek yaşamlarında üstlenecekleri rolleri en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için onlara dürüstlük, fazilet, vatan sevgisi, ve her türlü sanata karşı sevgi öğretiyoruz. Dürüstlük ve doğruluğu misyon olarak üstlenen öğrencilerimiz gelecek yaşamlarında üstlenecekleri her türlü görevi en iyi şekilde yerine getireceklerdir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 11:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?