6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Öğrencilerin soruları terletti

Gaziantepspor teknik heyeti ve futbolcular, Özel Sanko Okulları'nda düzenlenen 'Gaziantepspor' konulu panelde öğrencilerin sorularını cevapladı. 

Panele konuşmacı olarak Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, futbolcular Bekir İrtegün, Murat Ceylan ve Deumi katıldı. Panelde ayrıca Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu ve dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Burada yarının geleceği değerlerle beraberim, dolayısıyla bu heyecanımı bağışlayın. Yaklaşık 6 aydır Gaziantepspor'da yönetici olarak görev yapmaktayım. Sizlerle olmaktan gerçekten keyif duyuyoruz. Gaziantepspor'un okullarla ilitişim ağını kurmak, yarının taraftarlarını oluşturmak, Gaziantepspor sevgisini ilkokul ve liselerden başlayıp kalplere yerleştirmek istiyoruz. Çünkü futbol büyük kitlelere hitap ediyor. Bunun da meyvesi taraftarlardır" dedi. 

Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile birlikte çalışmaktan büyük bir keyif duyduğunu kaydeden Kızıl, "Kendi memleketimizden bir insanla başarıyı elde etmek gerçekten gurur verici. Benim bir arzum var, Gaziantepspor'da daha çok Gaziantepli olsun istiyorum. Gaziantepspor altyapısından daha fazla Gaziantepli sporcular gelsin istiyorum. Nurullah Sağlam da Gaziantepspor'un Aleks Ferguson'u olsun istiyorum. Biliyorsunuz Aleks Ferguson 20 yıldan fazladır görevinin başında ve çok da başarılı oluyor. Şartlar oluşursa neden Nurullah Sağlam da olmasın" diye konuştu. 

Taraftar konusunda sıkıntı çektiklerini ve bu konuda herkesin desteğini beklediklerini ifade eden Kızıl, "Geçen hafta Kocaelispor maçındaydım, oradaki taraftarları gördükten sonra bizim taraftarlarla ilgili sıkıntımız olduğunu söyleyebilirim. Gaziantep'te taraftarlarla ilgili sıkıntımız var. Dolayısıyla ben bu paneli düzenleyenlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sizlerle iletişim kurmak bizim adımıza bir şans oldu. Bizim Gaziantepspor sevgisine bu yaşlarda başlayıp hafta sonlarında mutlaka maçımız var deyip zaman ayrılması gerektiğini düşünüyorum ve sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu. 

Hedeflerinin ligde üst sıraları hedeflediklerini söyleyen Kızıl, "Bursaspor maçından sonra oturup teknik direktörümüzle konuşacağız. Onun vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Gönül isterdi ki hedefimiz şampiyonluk olsun. Ama hedef lig içinde belli oluyor. Biz de hedefimizi hafta sonuna göre koyuyoruz. Her hafta oynayacağımız maçı kazanmak hedefindeyiz. Bu maçları kazanınca da hedef kendiliğinden yukarı çıkıyor" dedi. 

Teknik Direktör Nurullah Sağlam ise, kendini tanıtarak başladığı konuşmasında, eğitimli insanlarla birlikte iş yapmanın daha büyük başarılara imza atmak anlamına geldiğini dile getirdi. Sağlam, "Kendime de koyduğum hayat parolası, 'Düşüncelerinde inançlı ve kararlı olan insanlar her şeyin mümkün olduğunu keşfederler' sloganıdır. İnançlı, kararlı, yaptığım her işi sonuna kadar kovalayan adamım. Çünkü ben öğretmenlerimden ve büyüklerimden bunu öğrendim. Siz de şu anda bunları mutlaka öğreniyorsunuz. Bu felsefeden ve bu doğrultudan sapmamanız en büyük dileğim" diye konuştu. 

Kırmızı-siyahlı futbolcu Bekir İrtegün de, kendilerini panele davet eden yetkililere teşekkür ederek, "Ben bu şehirde doğup, bu şehirde büyüdüm. Ortaokul, lise ve üniversiteyi bu şehirde bitirdim. Futbola amatör takımda başladım ve 2. yılımda Gaziantepspor'a geçişim oldu ve bugünlere kadar geldik. Nurullah hocamın da zamanında bize büyük katkıları oldu. Okula gitmemiz yönünden, onun sayesinde okulu bitirme şansımız oldu. Şimdi iki yıldır sadece futbol ile ilgileniyorum" dedi.
Defans oyuncusu Deumi de, Kamerun doğumlu olduğunu ve daha sonra İsviçre'ye gittiğini söyleyerek, "Futbol hayatımın büyük bir bölümünü İsviçre' de geçirdim ve eşimle orada evlendim. İsviçre'den sonra Gaziantepspor'a geldim ve burada olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu. 

Özel Sanko Okulu öğrencilerinden kendilerini hiç bir zaman yalnız bırkmamalarını isteyen Murat Ceylan da, "Sizlerin bize vereceği desteğe ihtiyacımız var. Tabi ki bazı arkadaşlarımızla aynı yaş grubundayız. Ben 1988 Gaziantep doğumluyum, Gaziantepspor altyapısında yetiştim. Burada oynuyorum ve bundan sonra da inşallah takımıma faydalı olurum diye düşünüyorum" dedi. 

Panel sonunda Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve futbolculardan imza almak isteyen öğrenciler, izdihama neden oldu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:41:14
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 18:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?