6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Öğrenen Organizasyonlar'dan sunum

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanların kişisel gelişimlerinin sağlanması ve buna bağlı olarak hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik eğitim desteklerini kapsayan “Öğrenen Organizasyonlar”, çalışma gruplarının final sunumlarının ardından sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin alışılagelmiş standart iş üretme sürecinin dışında, ekip çalışmasına dayalı olarak en az maliyetle, en kısa zamanda sürdürülebilir projeler üretebilmesini hedefleyen çalışma, kurum içerisinde faaliyete katılan personellerin fikir alış verişine, bir arada çalışabilme yeteneklerine ve ortak enerjiyi kullanma esaslarına dayanmaktadır.
Sunumda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, “Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde insanların makam, eğitim durumu ve konumu gibi konuları bir tarafa bırakarak takım ruhu oluşturduk. Aslında fazla söze gerek yok, ekip ruhuyla çalışınca, ben yerine biz düşüncesini benimseyince yapılamayacak şey yok. Arkadaşlarımız vatandaşımıza daha da kaliteli hizmet sunabilmenin çabası ve yöntemlerinin arayışı içerisinde. Bu bizleri çok mutlu eden bir gelişme” dedi.
Başkan Güzelbey, “Her zaman söylediğimiz gibi günümüz bilim çağı, insanımıza en kaliteli hizmeti, en kısa zamanda ve en az maliyetle sunmak amacımız. Bunu sağlayabilmek için yapılan tüm çalışmaların ve gelişmelerin arkasındayız. Çalıştığı konuda kişisel gelişime açık olan her personelimize destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Unutmamalıyız ki, insana yapılan yatırım en büyük yatırımdır” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekçi de yaptığı konuşmada, “Belediyemizde gelişim ve değişim var. Biz bu değişimi öncelikle kendimizden başlattık. Bu çalışmanın sonunda gördük ki istenirse başarılamayacak bir şey yok. Ayrıca öğrenen organizasyonları ilk uygulayan belediye olmamız bize gurur veriyor. Bu yola çıkarken kurumuzu geliştirmek ve öğrenen şehir olmayı hedefledik. Şimdi hedefimiz bu değişimi ülke çapına taşımaktır” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 18:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?