6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Öğretmenlere eğitim kursu

2008-2009 eğitim öğretim yılında kuruluşunun 46. yılını kutlamaya hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları’nda öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim kursları devam ediyor.

Eğitimcilerin kendilerini sürekli yenilemek zorunda olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, “Eğitimdeki başarıya giden yollardan birisi nitelikli, çağdaş ve gelişmeler karşısında sürekli kendisini yenileyen öğretmenlerdir. GKV Özel okulları bu yıl 46. kuruluş yıl dönümünü kutlayacaktır. Öğrencilerine kapılarını 2008-2009 eğitim öğretim yılında 46. kez açmaya hazırlanan okulumuzda fiziki anlamda olduğu gibi eğitimcilerimizin de yeni yıla hazırlanmaları sağlanmıştır. Çağdaş eğitimin en önemli unsuru şüphesiz kendisini yenileyen ve yeni gelişmelere ayak uyduran öğretmenlerle mümkündür. Bu anlamda öğretmenlerimiz yaz tatili boyunca çeşitli etkinliklere katılmış, kendi alanlarında meydana gelen değişiklikler ve eğitim alanındaki yeni uygulamaları araştırarak özümsemiştir. Okul içerisinde öğretmenlerimize yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleriyle yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar tamamlanmıştır. GKV Özel Okulları 2008-2009 eğitim öğretim yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sadece kendi öğretmenlerinin değil, aynı zamanda il genelindeki öğretmenlerimizin de mesleki alandaki eğitimlerine destek sağlayacak, dönem içerisinde çeşitli üniversitelerden davet edilecek olan bilim adamlarımızın katılacağı hizmet içi eğitim seminerlerine davet edileceklerdir. Yeni gelişmeler ve tekniklerle ilgili olarak bütün eğitimcilerimiz kendilerini yetiştirmek ve yenilemek zorundadır” dedi.

Kapılarını bu yıl 46. kez öğrencilerine açacak olan GKV Özel Okulları, yeni dönemde ders başı yapabilmenin heyecanını yaşarken, öğretmenlerin dışındaki görevlilerin de hizmet içi eğitimleri tamamlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 10:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?