4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Oğuzeli'nde silahlı çatışma: 3 ölü

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı tahmin edilen silahlı çatışmada 3 kişi öldü.

Olay, Oğuzeli İlçesi Barak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada pompalı tüfek ve silahlar kullanılırken, ortalık savaş alanına döndü. Olayın polise bildirilmesi üzerine giden ekipler, biri araçta olmak üzere toplam 3 kişi için olay yerine ambulans çağırdı. Çevrede uzun namlulu silahlarla yoğun güvenlik önlemleri alan polis, olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Bu sırada kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3 şahsında öldüğünü tespit etti. Çatışma sırasında bir şahsın araç içerisinde diğerinin de araçtan çıkmaya çalışırken vurulduğu tespit edildi.

Polis ayrıca olay yerine yakın olan bir iş yerinin güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Üçüncü ceset ise araca yaklaşık 30 metre uzakta ara bir sokakta olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemeler sınasın da polis boş kovanları tek tek topladı. Aracın bagajında ise bir adet pompalı tüfek bulundu. Tüfekteki mermileri boşaltan polis silahı incelemek üzere olay yerinden aldı. Olayda ölen Eyup E. (36), Yılmaz K. (31) ve Yılmaz İ.'nin (36) cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Bu sırada görgü tanıkları, yaşanan çatışmada 3 kişinin öldüğünü ve bazı zanlıların olay yerinden kırmızı renkli bir araçla kaçtığını söyledi. Öte yandan olaya ilgili gözaltına alınan 5 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2011 Cuma 22:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?