6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

OKS birincisi Seçkin Koleji'nden

Seçkin Koleji öğrencileri Özgür Ceylan ve Berfin Aşkın, Final Dergisi Dershanesi'nin düzenlediği SBS ve OKS sınavlarında Türkiye birincisi oldular.


Seçkin Koleji 6. sınıf öğrencisi Berfin Aşkın, SBS sınavında 24 bin 079 öğrenci arasında Türkiye birincisi olurken, 8. sınıf öğrencisi Özgür Ceylan ise, OKS sınavında aynı başarıyı gösterdi. Ayrıca, Tudem Dershanesi'nin Türkiye genelinde düzenlediği SBS sınavında da Seçkin koleji 6. sınıf öğrencisi Mervenur Bay Türkiye 4.'sü oldu. Seçkin Koleji öğretmenleri, elde edilen başarıların iyi bir ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirttiler. Öğretmenler, öğrencilerinin bu başarısının bir parçası oldukları için mutluluk duyduklarını ve okul-aile işbirliğinin çocukları başarıya götürdüğünü ifade ettiler.


Bu arada, M1 Alışveriş Merkezi ve TSF işbirliği ile düzenlenen satranç turnuvasında birinci olan Seçkin Koleji öğrencisi Berkay Özdöver, Gaziantep'i temsilen İstanbul Kartal M1 Alışveriş Merkezi'nde yapılan finallere katıldı. Özdöver, burada yapılan final müsabakalarında büyük başarı göstererek Türkiye ikincisi oldu.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 16:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duygu giray IP: 78.166.36.xxx Tarih : 11.06.2008 19:20:55

1.olmaları gerçekten gurur verici ama bu sınavda derceye giren kolej değil öğrenci neden öğrenciden çok kolejin ismi duyruluyor?ayrıca devlet okulundan biri dereceye girse bu kadar büyütülmüyorda neden kolej büyütülüyor?ÖĞRENCİYİ BAŞARILI YAPAN KOLEJ DEĞİL ZEKADIR!!!