6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın katılımıyla yapıldı.
 
Duru Düğün Salonu'nda yapılan genel kurulda bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin vermiş olduğu maddi ve manevi destek ile Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Çim Hokey Takımının birçok kez Türkiye Şampiyonluğu elde ettiğini ve Slovenya'da yapılan turnuvalarda Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini söyledi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak sokak çocuklarına yönelik geliştirilen projelerin uygulamaya konulmasıyla, sokak çocukları sayısında önemli düşüşler olduğunu, fakir ve dar gelirli kırsal kesimde ikamet eden ailelerin çocuklarının sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesiyle, ülkeye ve vatana bağlılık amaçlandığını ifade eden Yılmaz, "Polisgücü Spor Kulübünün elde ettiği başarılarda katkısı olan herkesi yürekten kutluyorum. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum" dedi. 

Yapılan kongrede Hilmi Tütüncüler Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, Sadık Karakan, Ömer Güllüoğlu, Ömer Kantar, Metin Kınacılar, İ.Halil Açıkgöz, Yusuf Şahin, Ömer Melikoğlu, Mehmet Gülenler, Mahir Bayram, Hilmi Kaplan, Fatih Güllüoğlu, Erdinç Uçar, Bahattin Nakipoğlu, Doğan Mazıcıoğlu, Serkan Atmaz, Mustafa Yücel, Mustafa Güven ve İrfan Sezgin Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiler. 

Kongre, Polisgücü Spor Kulübüne katkısı bulunan kurum, kuruluş ve işletme yöneticilerine verilen plaket töreniyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 14:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?