6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Öldürülen muhtar toprağa verildi

Gaziantep'te damadıyla kavga ederken pompalı tüfekle vurularak öldürülen muhtar, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Önceki gün Serinevler Mahallesi'nde damadıyla tartışırken çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybeden mahalle muhtarı Mehmet Bozkurt'un cenazesi, yakınları tarafından bu sabah Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morgundan alındı. Cenaze daha sonra uzun bir konvoy eşliğinde Serinevler Mahallesi'ndeki evinin önünden geçirildi. Toprağa verilmek üzere Yeşilkent Mezarlığı'na götürülen Mehmet Bozkurt'un cenazesi, burada büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Mehmet Bozkurt'un oğlu Uğur Bozkurt, babasının cenaze aracındaki karanfillerle süslü fotoğrafını alarak gözyaşları döktü. Cenaze namazı için omuzlarda taşınan Mehmet Bozkurt'un tabutunu gören yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Baygınlık geçiren kadınlar güçlükle sakinleştirildi. Bozkurt'un cenazesi, cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında mezarlığa götürüldü.

Öte yandan savcılık, mahalle muhtarının ölümü ve toplam 4 kişinin yaralanması olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 13:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can agtas IP: 81.213.75.xxx Tarih : 25.04.2008 18:30:38

adama yazık oldu çok severdik kendisini