6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ölüm bankada yakaladı

Gaziantep'te tekerlekli sandalye ile yaşlılık aylığını almaya gelen 85 yaşındaki kadın, banka önünde beklerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Döne Öztürk (85), yaşlılık maaşını almak için Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası'na geldi. Tekerlekli sandalye ile bankaya gelen engelli kadına, maaşının PTT'den ödeneceği söylendi. Banka önünde bekleyen yaşlı kadın bir süre sonra fenalaştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kalp krizi sonucu öldüğünü belirlediği Döne Öztürk'ün cenazesi, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 17:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Filiz ALAN IP: 212.175.137.xxx Tarih : 4.06.2008 10:29:10

Gerçekten ben bu haberi okudum bir kere daha isyan etim peki böyle daha mı iyi oldu peki ben artık ne diyeyim bu ummeti halkkıma devlet baba artık her şeyin suyunu çıkartıbaşladı ya gerçekte kime güveneceğimize karar veremiyoruz dünyada çok deger verdiğim bir tek şey var oda yaşlılarımızdır.Yarını yaşlıları bizde olacagız o yüzde gençken yaşlıların ellinden tutuysa yarın yaşlandğığnda bir gençte onunu kollundan tutucaktır bu günün yarınlarınıda düşünmek lazım degil mi