6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ömer Can 6 çiftin nikahını kıydı

Kolejtepe Mahallesinde bulunan Kültür Merkezi ve Nikah Salonunu ziyaret eden Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, nikah işlemlerini tamamlayan 6 çiftin nikahını kıydı.

Şahinbey Belediyesi Nikah Salonuna gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Ömer Can, evlilik işlemlerini tamamlayan çiftlerin nikahlarını kıyarak, mutlu ve mesut bir birliktelik sürmelerini diledi.

Can, açıklamasında; “Yerel yöneticiler olarak bizim asıl görevimiz vatandaşımızın mutluluğunu sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmaktır. Yaptığımız ziyarette oldukça fazla vatandaşımızın evlenme talebinde olduğunu gördüm. Vatandaşımızla birlikte olmak için burada 6 çiftimizin nikahını kıydım ve kendilerine bundan sonraki hayatlarında mutluluklar diledim” dedi.

Başkan Ömer Can, Kolejtepe Mahallesinde yeni belediye binası ile birlikte yapılan kültür merkezi ve nikah salonunun çok yönlü olarak vatandaşa hizmet verdiğini söyleyerek, “Kültür, sanat ve konferans gibi toplantıların yapılmasına açık bir salon haline gelmiştir. Burası sadece Şahinbeylilere değil tüm Gazianteplilere hizmet etmektedir. Böyle bir eseri ekibimizle birlikte Gaziantep'e kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gaziantep 1.5 milyona dayanmış nüfusu ile metropol ve sanayi şehri konumundadır. Şahinbey ilçemiz ise 700 bin nüfusu ile Türkiye'nin en büyük beşinci ilçesi konumundadır. Bu nedenle yaptığımız bir kültür merkezi yeterli olmamaktadır. İlçemizin doğu ve batı istikametlerinde bulunan havaalanı yolu üzerinde yapımı devam eden kentsel dönüşüm alanı içinde ve Karataş bölgesinde yapımı devam eden Türkiye'nin üçüncü büyük kapalı spor salonu altında olmak üzere iki nikah solunu ve kültür merkezini daha hayata geçiriyoruz. Görev süremizde bunları da tamamlayarak vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak adına hizmete geçireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 11:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?