6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ömer Can gazilerle bir araya geldi

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Gaziler Haftası nedeniyle Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyeleri, Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şahinbey Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar yemeğinde, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı ve aynı zamanda Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı Antrenörü Mehmet Yeter, sunum eşliğinde ampute takımı hakkında bilgiler verdi. Yeter, daha sonra takım halinde 2008 Gazi Ampute Futbol Turnuvasında Türkiye üçüncüsü olan Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı kupasını ve madalyasını Başkan Ömer Can'a takdim etti.

Gaziler ve aileleri ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ömer Can da, “Sizlerle son derece mutluyum. Sizlerle bir arada olunca kendimi bir kez daha sorguya çekiyorum, 'Bu vatan için sen ne verdin' diye ve sizlerin verdiğinin yanında kendimi hiç sayıyorum. Vatanseverliğiyle ve özverileriyle hepimize örnek olan gazilerimize saygı duymak, değerli kişiliklerine yaraşır koşullar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, sorunlarına duyarlılıkla yaklaşarak, gereksinimlerinin karşılanması için çaba göstermek toplumsal sorumluluğumuzdur” dedi.

Başkan Ömer Can, daha sonra ampute futbol takımına buket vererek, iftar yemeğine katılan küçük çocuklara oyuncak dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?