6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ömer Can yeniden aday

Gaziantep metropol ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, AK Parti Şahinbey İlçe Başakanlığı’nda düzenlenen toplantıda 29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Şahinbey'e yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı'nda partililer tarafından 'Şahinbey seninle gurur duyuyor' sloganları ile karşılanan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, resmi aday adaylık başvurusunu AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Fehmi Şahin'e teslim etti. AK Partili belediyeler döneminde Türkiye'ye yapılan hizmetin geçmiş dönemlerde yapılan hizmetlerin toplamından daha fazla olduğunu ve Şahinbey Belediyesi olarak kendilerinin de hizmet yarışı içerisinde olduklarını söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, ''Halkımızın desteği ve teveccühüyle 5 yıllık süreci tamamladık. Bu 5 yıllık süreç içerisinde halkımıza vermiş olduğumuz sözlerden daha fazlasını yerine getirdik. Bizler hizmet için varız. Koltuk gibi bir sevdamız yok. Bu 5 yıl boyunca koltuğu doldurmak için değil, o koltuğun hakkını vermek için çalıştık. Hiç bir zaman çizgimizden ödün vermeyecek ve polemiklerin içinde olmayacağız. Kavgacı olmayacağız. Oy versin, vermesin herkes AK Parti hükümeti döneminde önceki yılların toplamından daha fazla hizmet almıştır. Milletimize lafla değil, icraatlarımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, şaibesiz ve yüz kızartan işlerden uzak bir şekilde halkımıza hizmet etmek için Şahinbey Belediye Başkanlığına adayım'' dedi.
AK Partili diğer başkan adaylarına da başarı dileyen Can, ''Aday olan bütün arkadaşlarımız kendilerini bu sevdaya adamış insanlardır. Hepimiz hizmet için bu göreve talibiz. Bu sürecin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Şahinbey Belediye Başakanı Ömer Can'ın başvurusunu kabul eden, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Fehmi Şahin ise, ''Sayın Ömer Can 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. İcraat ve hizmetleri takdire şayandır. Allah nasip ederse devamını diliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum'' ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem gülpınar IP: 94.120.103.xxx Tarih : 9.01.2010 12:37:32

yeniden aday olda milletin canını çıkar değil mi?S.CAN,sen geldinde ne değişti partin gibi,yine siyasi çıkarlar ön plana ,yine eş dost partili,akraba belediyeye kamuflaj, hele çalışanların soyadına bir bakın,çoğu  CAN MENŞEYLİ, HİÇ SİZDE UTANMA YOK MU ?köyden gelip Antebi işgal ettiğiniz yetmedi mi? bir de belediyesini,bırakın canım  sende,artık otur yerinde  aklı selim biri geçsede rahat etsin çevrede..Her gelen diğerini aratıyor. Soyal çeveye değer veren yok, insana değer veren yok,kavaklıkta sanko market diye beton yığınını birkaç kapitalist şirketi zengin etmek için  yapılmasına izin verilmedi mi?yerinin daha önce G.ANTEP gençliğine ve sporuna hizmet verdiği yeşil alanı  siz ve çevreniz bu oluşuma izin vererek  katlettiğinizi ne çabuk unuttunuz..Günümüzdede yaşanan aynı belediye anlayışını,merkezden emir alarak işçileri  ve memurları sözleşmeli yada 4-c statüsüne  geçirmek içn mi? başkan adayı olacaksınız. Yoksa ,gerçek bir belediyecilik yapmak için halkın dertlerine eğilmek çare bulmak,her telefon açıldığında seni karşıların da görmek,çevre sorunlarını bizzat yerinde görerek teknolojinin çağdaş değerlerinden  çevre faktörünü ve sakinlerini dkkate alarak yararlanarak, gerçek çabayı gösterirseniz,,bende sizin çok eski bir mahalle arkadaşı olarak desteklerim.Tabii bu dediklerimi dikate alırsan mahale uşağım.....ACİL ,ÖZEL VE GÜZEL CEVAP DİLEĞİYLE...EKREM  HOCA