6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ömer Can'a öğrencilerden ziyaret

Mustafa Erman İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Kuş, bir grup öğrenci ve okul aile birliği ile Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret etti.

Mustafa Erman İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Kuş, yaptıkları ziyarette 4 yıldır, Başkan Ömer Can'ın eğitime büyük önem verdiğini, kendi okullarında da gerekli desteği hiçbir zaman esirgemediğini söyledi. Kuş, “Başkanımız gerçekten bu zamana kadar okulumuz için ne istediysek bizleri geri çevirmedi. Buda bizleri onurlandırmaktadır. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana eğitimi, eğitim yuvaları olan okulları ve buralarda eğitim alan Türkiye'nin geleceğinin teminatı çocukları önemsedikleri ifade eden Başkan Ömer Can, “Bizler yerel yöneticiler olarak elimizden geldiği kadar ve imkanlar çerçevesinde gereken yardımları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Öğrenciler Başkan Ömer Can'dan okulları için voleybol sahası ve düzenledikleri ağaç kampanyası için ağaç istediler. Başkan Ömer Can da ağaç kampanyalarına destek olmak için istedikleri kadar ağaç vereceklerini ve voleybol sahasının da gerekli kontroller yapıldıktan sonra yapılacağını söyledi.

Can, çocukların bu isteklerine karşı sınıflarda ve evlerinde boşa yanan elektriklerin söndürülmesini, boşa akan muslukları kapamalarını, kullanırken yeteri kadar açmalarını, okulda ve evlerinde günün her saati sokağa çöp atmamalarını ve artırmamalarını istedi.

Başkan Ömer Can ve öğrenciler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?