6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ömer Can'a teşekkür plaketi

Karakeçili Ali Bayramoğlu Derneği Başkanı Abdullah Albayram ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret ederek, dernekleri tarafından düzenlenen 2. Kumru Dağı Şenliğine katılımından dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Karakeçili Ali Bayramoğlu Derneği Başkanı Abdullah Albayram, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Ömer Can'a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, dernek olarak düzenledikleri 2. Kumru Dağı Şenliğine katılımdan dolayı teşekkür plaketi verdiklerini söyledi. Başkan Albayram ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca Şahinbey ilçesinde son dört yılda yapılan hizmetlerle köklü değişim yaşandığı ve her alanda güzel projelerin hayata geçtiğini ifade ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Ömer Can'a teşekkür ettiler.

Başkan Ömer Can ise ziyaretlerinden dolayı büyük memnunluk duyduğunu ifade ederek, "Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık. Yaptığımız tüm hizmet ve yatırımlarımız insanımızın hayatını kolaylaştırmak ve onlara daha kaliteli bir yaşam sağlamak içindir” dedi.

Başkan Ömer Can ayrıca ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verirken sivil toplum örgütleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 12:36:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?