6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ömer Can'a ziyaret

Gaziantep Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü Klasik Türk Musikisi Korosu Dr. Şükrü Keçeci ve koroda görev alan otuz kişilik heyet, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can’ı makamından ziyaret ederek, kültür ve sanata verdiği önemden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette, Gaziantep Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü Klasik Türk Musikisi Koro Şefi Dr. Şükrü Keçeci, amaçlarının Klasik Türk Musikisi’ni yaşatmak ve en iyi şekilde gelecek nesillere aktarmak olduğunu ifade ederek, sanata ve kültüre verdiği değer ve katkılardan dolayı Başkan Ömer Can’a teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise, “Klasik Türk Musikisi’ni en iyi şekilde gelecek nesillere aktarmak için bir araya gelen bu topluluğu kutluyorum. Yerel Yöneticiler olarak bu tür faaliyetleri destekliyoruz. Biz sadece Şahinbey için değil, tüm Gaziantep için çalışıyoruz. Çünkü Gaziantep kendini aşmış kültür, sanat, sanayi ve ekonomi noktasında büyük yol katetmiş bir ildir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla merkezinde insan olan bir çalışma sergileyerek, halkımızın yaşantısını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Çünkü insan endeksli olmayan hiçbir iş başarıya ulaşmaz. bunun farkındayız bu nedenle de çalışmalarımız bu yönde devam edecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 09:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?