6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Önce yaşlılar ve çocuklarla bayramlaştı

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ile protokol üyeleri çocuk yuvası ve huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali Kamçı, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Fatma Şahin, Özlem Müftüoğlu, MHP Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ile kamu kurumlarının il müdürlerinin katıldığı bayramlaşma ziyaretleri. 82. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde başladı.

Burada çocuklarla bayramlaşıp, hediye dağıtan Kamçı, “Bütün vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Allah sağlıklı ve huzur dolu bir bayram versin. Ancak vatandaşlarımızdan şunu istiyorum. Yetiştirme yurtlarında kalan bu çocuklarımızın sadece sevgiye ihtiyaçları var. Vatandaşlarımız bu rehabilitasyon merkezlerine gelip bu çocukların başlarını okşayıp, sevgi göstersinler. Onların bütün ihtiyaçları burada görülüyor. Her şeyleri tam. Ama sevgiye çok ihtiyaçları var” dedi.

82. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin ardından 0-6 Yaş Grubu Çocuk Yuvasında çocukları kucağına alıp onlarla oynayan Vali Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri, daha sonra 7-12 Yaş Grubu Şahinbey Çocuk Yuvası'ndaki çocukları ziyaret ettiler. Çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan protokol üyeleri çocukların bayramını tebrik ederken, çocuklar da şiirler okuyup, şarkılar söylediler.

Son olarak Huzurevi sakinleri ile gerçekleştirilen bayramlaşma esnasında duygu dolu anlar yaşandı. Huzurevinde kalan Mehmet Demirci, okuduğu Gurbet adlı şiiri ile herkesi duygulandırdı. Vali Süleyman Kamçı burada da huzurevi sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Onlara moral verdi. Vatandaşlara da çağrıda bulunan Vali Süleyman Kamçı, “Huzurevlerini ziyaret edip burada kalan insanlara sevgimizi göstermeliyiz. En azından bayram günleri bu insanları unutmamalıyız” diye konuştu.

Huzurevi çıkışında dün bir basın mensubunun Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde özel güvenlik görevlileri tarafından tartaklandığı iddiasının sorulması üzerine Vali Kamçı, “Güvenlik görevlileri hakkında soruşturma açılacak. Gerekirse görevlerinden alınacaklar” cevabını verdi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 17:02:40
Güncelleme :29 Eylül 2008 Pazartesi 17:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?