6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

OREND 2008 Endüstri Fuarı

OREND 2008 Endüstri Fuarı, 20-23 Mart tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) desteği ile Forza Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan fuar, 4 gün süresince Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.


Endüstri sektöründeki en önemli ürünlerin, teknoloji ve hizmetlerin tanıtılacağı fuarda, sektör temsilcileri katılımcılarla birebir bağlantı kurma şansını yakalayacak ve ikili iş bağlantıları gerçekleşecek. Gaziantep'i endüstri fuarlarında merkez yapmaya aday olan ve sektördeki en yeni teknolojilerin sunulacağı fuar, yerli ve yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar geliştirme platformu olacak. Fuarda satın alıcılarla ürün-hizmet pazarlayan kuruluşları bir araya getirecek toplantı odaları bulunacak, ayrıca fuarda sektörle ilgili değişik konularda uzmanlar tarafından seminerlerin verilmesi de planlanıyor.


14 bin metrekarelik alanda yapılacak fuarın profilini Makine Elemanları, Metal İşleme Makine ve Ekipmanları, Taşıma Sistem ve Ekipmanları, İstifleme Makine, Sistem ve Ekipmanları, Depolama Sistem ve Ekipmanları, Yönetim Yazılımları, Endüstriyel Malzemeler, Basınçlı Hava Cihaz ve Sistemleri, Endüstriyel Otomasyon Kontrol Sistemleri, Endüstriyel Otomasyon Kontrol Sistemleri, Makine İmalatında Kullanılan Yazılım ve Donanımlar, Elektronik Malzemeler ve Yardımcı Ekipmanlar, Otomasyon Sistem ve Yazılımları, Hidrolik, Pnömatik ve İş Güvenliği Ekipmanları, Kıyafetleri ve Aksesuarları oluşturuyor.


Gaziantep Endüstri Fuarı'na firmalar yoğun ilgi gösteriyor. Fuar ilk kez düzenlenecek olmasına rağmen fuar alanındaki yerler günler öncesinden doldu. Fuara yerli ziyaretçilerin yanı sıra değişik ülkelerden de birçok ziyaretçinin katılması bekleniyor.
Fuar etkinlikleri çerçevesinde fuarın birinci günü Sabancı Üniversitesi Araştırma ve Lisansüstü Politikaları Direktörü Prof. Dr. Cemil Arıkan ile Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Güvenç'in panelist olarak katılacağı "Sanayide rekabet için inovasyon ve nanoteknoloji" konulu panelde düzenlenecek.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 13:05:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?