6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Orend Endüstri Fuarı kapılarını açıyor

OREND 2008 Endüstri Fuarı, 20 Mart 2008 Perşembe günü kapılarını ilk kez açacak.
Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) desteği ile Forza Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen fuar, 4 gün süresince Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Resmi açılışı saat 11.00'da gerçekleşecek olan fuar, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında açık kalacak. Endüstri sektöründeki en önemli ürünlerin, teknoloji ve hizmetlerin tanıtılacağı fuarda, sektör temsilcileri katılımcılarla bire bir bağlantı kurma şansını yakalayacak ve ikili iş bağlantıları gerçekleşecek.

Gaziantep'i endüstri fuarlarında merkez yapmaya aday olan ve sektördeki en yeni teknolojilerin sunulacağı fuar, yerli ve yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar geliştirme platformu olacak. 14 bin metrekarelik alanda yapılacak fuarda satın alıcılarla ürün, hizmet pazarlayan kuruluşları bir araya getirecek toplantı odaları bulunacak, ayrıca fuarda sektörle ilgili değişik konularda uzmanlar tarafından seminerler verilecek.

Fuar etkinlikleri çerçevesinde fuarın açılışının ardından saat 14.00'de "Sanayide Rekabet İçin Ar-Ge ve İnovasyon" konulu panel düzenlenecek. Panelde Türkiye'de inovasyon konusunda uzmanlaşmış, inovasyonun duayeni olarak nitelendirilen Sabancı Üniversitesi Araştırma ve Lisansüstü Politikaları Direktörü Prof. Dr. Cemil Arıkan Gaziantepli sanayicilerle buluşacak. Panele ayrıca Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Güvenç ile Gaziantep Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkay Dereli de panelist olarak katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 15:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?