6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

OSB'den jandarmaya araç desteği

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Jandarma Teşkilatına alınan piyasa değeri 400 bin YTL olan 10 araç Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle teslim edildi.

OSB Müdürlüğü tarafından alınan 10 aracın Jandarma teşkilatına teslim törenine Vali Süleyman Kamçı, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıpoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ile davetliler katıldı. Teslim töreninde konuşan Vali Süleyman Kamçı, 2 yıl önce de emniyet teşkilatına yine Organize Sanayii Bölge Müdürlüğü'nün ana sponsorluğunda 60 araç alındığını hatırlatarak, bu kez de Jandarma teşkilatının ihtiyacı olan 10 aracı aldıklarını söyledi. Emniyet ve jandarma teşkilatının birinci görevinin suçu önlemek olduğunu ifade eden Kamçı, suçu önlemek için de emniyet ve jandarma teşkilatının araç ve tesisat yönünden eksiksiz olması gerektiğini kaydetti. Araçların alımında katkısı olan herkese teşekkür eden Kamçı, "Gaziantep farklı bir şehir ve bu şehirde vali olmak da büyük şans. Çünkü burada bir iş yapmaya karar verildiği zaman hemen yapılıyor. İş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Onların sayesinde çok daha güzel işlere imza atacağımızı biliyorum" dedi.

Organize Sanayi Bölge Başkanı Cahit Nakıpoğlu ise 10 yılda OSB'nin büyüyerek 24 milyon metrekareye ulaştığını ifade etti. Nakıpoğlu, "Türkiye'nin en büyük organize sanayii bölgesi haline gelen bölgemizde 800 firma faaliyet gösteriyor. Bu firmalarda ise yaklaşık 80 bin kişi çalışıyor. Gelişen bölgemizde güvenliğin sağlanması amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ile görüşmelerimizde 10 araca ihtiyaç olduğu belirlendi. Bölge olarak piyasa değeri 400 bin YTL olan 10 araç aldık. Bölgenin güvenliği konusunda her zaman üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız" şeklinde konuştu.

Görevlerinin huzur ve güvenliği sağlamak ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması olduğunu vurgulayan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan ise huzurlu ve güvenli bir ortamın sağlanması için emniyet güçlerinin suçla mücadelesinde araç ve tesisat yönünden eksiksiz olması gerektiğini belirtti. Toplumsal gelişme ve değişen ekonomik koşullara bağlı olarak suçların da farklılık gösterdiğini kaydeden Tapan, emniyet güçlerinin suçla mücadelede tüm kurumlarla koordineli olarak emniyet ve asayişin sağlanması hizmetini verdiğini söyledi.

Tören sonunda İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan, katkılarından dolayı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıpoğlu'na plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 18:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali cengiz IP: 88.227.135.xxx Tarih : 27.02.2008 21:01:55

Güzel bir bağış Gaziantep sanayicisinden ve Gaziantep Halkından gurur duydum.İlk kez Türkiye genelinde Jandarma araç bagışı konusunda hiç bir kuruluşun ismini duymamıştım.Bu bagış ile Gaziantep Askerine nekadar değer verdigini sözde degil özde göstermiştir.TEŞEKÜRLER Gaziantep