6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

ÖSS il birincisinden Başkan Can'a ziyaret

Fen Bilimleri Dershanesi kurucusu Hasan Demir, ÖSS Sayısal-2'de tam puanda il birincisi ve Türkiye 83.’sü olan öğrencileri Emre Yalçınkaya ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret ettiler.


ÖSS Sayısal-2'de tam puanda il birincisi ve Türkiye 83.’sü olan öğrencileri Emre Yalçınkaya'nın bu başarısını paylaşmak istediklerini ifade eden Fen Bilimleri Dershanesi kurucusu Hasan Demir, Emre'nin çok başarılı bir öğrenci olduğunu yalnız imkan olarak dar gelirli olduğunu belirterek, Başkan Ömer Can'dan bu başarıya destek olmalarını istedi.


Emre Yalçınkaya'yı başarısından dolayı kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise konuşmasında, “İnsan hayatta başarıyla karşılaştığı gibi başarısızlıkla da karşılaşabilir. İşte asıl mesele başarısızlıkla karşılaştığın durumlarda ayakta durabilmektir" diyerek, azimli ve kararlı olunduğu sürece her zaman başarının elde edileceğini belirtti.


Başkan Ömer Can, Emre'nin üniversiteye başladığında belediye tarafından verilen burstan faydalandırılacağını kaydederek, “Bizim olmazsa olmazımız eğitim bu nedenle eğitimi çok önemsiyoruz. Bizim eğitimli insanlara ihtiyacımız var. Bu nedenle biz ilköğretim okulu öğrencilerinden çocuk meclisi kurduk ve her toplantıda öğrencilere kendilerine güvenmeleri, çalışmalarını ve bir başkasına güvenmeden yola çıkmaları gerektiğini anlatıyor ve geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 12:22:43
Güncelleme :25 Temmuz 2008 Cuma 12:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?