6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Otobüs şoföri sorununa başbakan eli

TÜMTİS Genel Başkanı Kenan Öztürk, bir yıldır devam eden otobüs şoförleri sorununu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a aktardı.

Dün gerçekleştirdiği Gaziantep ziyareti sırasında valiliğe gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen TÜMTİS Genel Başkanı Kenan Öztürk, TÜMTİS'e bağlı şoförlerle ilgili süreci anlatarak işçilerin iş başı yapmasının Yargıtay tarafından onandığını ve işçilerin bu mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Öztürk, çıkışta yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a 113 otobüs şoförünün yeniden belediye tarafından işe alınmasının Yargıtay tarafından karara bağlandığını aktardığını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi'nin yargı kararını uygulaması için yaptığımız görüşmede Başbakan Erdoğan'a durumu ilettim. İşçilere bir an evvel iş başı yaptırılması gerektiğini belirttim. Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile de görüşmemiz oldu. 'Görüşelim ve sorunu çözelim' dedi. Cuma günü Başkan Güzelbey ile görüşmemiz olacak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanından birlikte çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile TÜMTİS Genel Başkanı Kemal Öztürk, valilik merdivenlerinde tokalaşarak ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 15:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?