4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Otobüs tıra çarptı: 2 ölü, 7 yaralı

Gaziantep'te yolcu otobüsünün TIR'a çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep-Adana karayolunda meydana geldi. Gaziantep'ten hareket eden Ahmet Kılıç yönetimindeki 27 F 0877 plakalı yolcu otobüsü, Adana-Nurdağı otoban çıkışının 5. kilometresinde önünde seyretmekte olan Salih Ş. (30) yönetimindeki 73 SS 234 plakalı mısır yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada otobüs sürücüsü Ahmet Kılıç ve hostes olduğu öğrenilen Sultan Doğru (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüste bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Nurdağı ilçesi ve Kahramanmaraş'ta bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada TIR'ın dorsesinde bulunan mısırlar otobana saçıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve jandarma, ikinci bir kazaya sebebiyet verilmemesi için ulaşımı kontrollü olarak sağladı. Kapanan yol, yola saçılan mısırların temizlenmesi ve otobüsün çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Bu arada jandarma tarafından gözaltına alınan TIR sürücüsü Salih Ş., ilk ifadesinde, "Ben aracımla seyrederken otobüs bana arkadan çarptı, ne olduğunu anlayamadım" dedi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 18:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet er IP: 81.213.208.xxx Tarih : 29.11.2007 22:39:11

kardeşim otobüs kaptanlarının yaş sınırlaması yok varsada dikkat edilmiyor ayrıca trafik kuralları otobüsede kamyonada tırada trafikte aynı hızı vermiş bu yanlış bir uygulama Allahtan Rahmet Diliyorum Ölenlere