6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Otogarda bayram yoğunluğu

Gaziantep Otogarı'nda Ramazan bayramı dolayısıyla hareketli günler yaşıyor.

Ramazan bayramını sevdikleri ile geçirmek isteyen vatandaşlar otobüs bileti bulabilmek için yoğun çaba sarfederken, otobüs firması yetkilileri ise biletlerin çok önceden tükendiğini belirtiyor.

Bayram nedeniyle otobüslerde yer kalmadığını söyleyen Otobüs Firması Müdürü Ahmet Kaya,''Araçlarımız şu an tam kapasite çalıyor. Yolcular bilet bulmakta sıkıntı çekiyor. Ayın 3'nden 6'sına kadar hiç yerimiz yok. Bodrum, Marmaris, İzmir, İstanbul ve Ankara gibi yerlere ek seferler koymamıza rağmen şu anda yolcu kapasitesini karşılayamıyoruz'' dedi.

Bir firmanın otobüs şoförü olan Ali Onan da, ''Ramazan bayramı yaklaştığı için otobüslerin hepsi tam kapasite çalışıyor. Otobüs terminallerinde yoğunluk çok fazla. Özellikle bugün ve yarın otobüslerimizde hiç yer yok'' diye konuştu.

Eşini yolcu etmek için otogara geldiğini söyleyen Mahmut Ekmekçi ise ''Eşim Diyarbakır'a ailemin yanına gidiyor. Otobüslerde yer bulmakta çok zorluk çektik. Geçen hafta pazar günü yer ayırtmıştık. Şimdi de dönüş için yer ayırttık. Aksi takdirde yer bulmamız çok zor'' şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 18:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?