6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Otomobil durağa daldı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te kaldırım üzerinde servis bekleyen işçilere otomobil çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bahattin Nakıpoğlu Bulvarı üzerinde, Mezarlık Kavşağı'ndan otogar istikametine gitmekte olan Güven K. idaresindeki 06 BA 6016 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıktı. Bu sırada fabrikaya gitmek için servis bekleyen işçilerden 3'ü otomobilin altında kaldı.

Ağır yaralanan İbrahim Aktaş (18), Mehmet Fazlı Bahçeci (20) ve Emrah Karataş (17), olay yerine gelen ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Emrah Karataş, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan İbrahim Aktaş ve Mehmet Fazlı Bahçeci ise ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Her iki yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Çocuklarının ölüm haberiyle sarsılan Karataş ailesi, hastaneye gelerek yetkililerden bilgi almaya çalıştı. Burada sinir krizleri geçiren Karataş'ın yakınları, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Yapılan incelemelerin ardından cenaze toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Güven K. ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan kaza sırasında servis bekleyen işçilerden Musa Bahçeci yaşanan dehşeti güçlükle anlatırken, "Her gün aynı yerde arkadaşlar ve ağabeyimle servis bekliyorduk. Birden kaldırıma çıkan bir otomobil gördüm ve üstümüze geldi. Yanımda bulunan ağabeyime ve arkadaşlarıma çarptı. Onlara çok yakındım, otomobil onları ezerek geçti" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 13:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?