6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Otomobil ile kamyonet çarpıştı

Gaziantep'te bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi'nde meydana gelen kazada, Murat K. yönetimindeki 27 BE 213 plakalı kamyonet ile henüz sürücüsü tespit edilemeyen 27 B 1241 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan bazı yolcular sıkıştı. Çevredeki vatandaşların durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, otomobilde sıkışan yaralıları çıkardı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Murat K. ile otomobilde bulunan Hatice K. ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne, İsmet K., Mehmet K., Hasan Ö. ve Mehmet K. ise 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Kazanın meydana geldiği yerde vatandaşlar, kavşakta sürekli kaza meydana geldiğini öne sürerek, uyarıcı levha ve trafik ışıklandırmasının yapılmasını istedi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 01:10:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim halil kara IP: 88.227.94.xxx Tarih : 20.06.2008 02:28:41

ben bu kazayı canlı gören bir kişiyim o seyir halindeki otomobilin arkasından arabamla geliyordum, aramızda yaklaşık 40-50 metre mesafe vardı umarım kazada yaralananlarda kalıcı hasar kalmaz otomobilde sıkışan kadınların durumu iyi durmuyordu. yorumuma gelirse de o mahallede trafik ışıkların oldugu kavşaklarda dahi kimse kurallara uymuyor kırmızıda gecenlerin haddi hesabı yok ve bu kazada da hem otomabil hemde komyonet sürücüsü kavşaga girdiklerinde ikiside hızlarını kesmemişlerdi ben de arkadan carpmamak için kendimi zor kurtardım bu kazada tek sevinilecek bir nokta var kazada otomobil fırladıgında(yaklaşık olarak 2 metre havaya fırladı takla attı) kaldırımda yürüyen iki kadın ve bir cocuk vardı onların üzerine otomabilin düşmemesidir. son olarak insanlarımı cok iyi niyetli gercekten olay yerinde 1 dk gecmeden herkes yardıma koştu ellerinden geleni yapmaya çalıştı üzülerek söylüyorum cok bilinçsizce otomabili ters cevirmeye ugraşanlar oldu belkide sıkışanlara zarar vermiş bile olabilrler.