6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Özel Sanko'a Ata'yı anma töreni

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Atatürk'ü anlamak ve anmanın, O'nun çağdaş Türkiye için koyduğu hedefleri gerçekleştirmekle mümkün olacağını söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 70. ölüm yıldönümünde, Özel Sanko Okulları'nda da düzenlenen törenle anıldı. Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Genel Müdür Murat Köylüoğlu, Atatürk'ü anmanın, O'nun izinden gitmekle mümkün olacağını belirterek, ''Atatürk'ü anlamak ve anmak, O'nun çağdaş Türkiye için koyduğu hedefleri gerçekleştirmekle mümkün olur'' dedi.

Atatürk'ün çağdaş Türkiye hedefinin sürekli çalışılarak ve üreterek mümkün olacağına dikkati çeken Köylüoğlu, ''Siz öğrencilerimizden bilimsel projelerinize önem vermenizi, bilginin ardından sonuna kadar gitmenizi, yeni icatlar ve buluşlarla geleceği aydınlatmanızı bekliyoruz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilerin sergilediği ve Atatürk'ü anlatan tiyatral gösteri sunuldu. Tören, Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran bir öğrencinin, O'nun severek oynadığı Zeybek oyununu sergilemesiyle son buldu.
Törene, Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sevim Karakaş ve Ahmet Tılfarlıgil, Özel Sanko Lisesi Müdürü Hayrullah Aydın, Özel Sanko İlköğretim Okulu Müdürü Handan Şahintaş, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 15:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?