6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Özel Sanko'dan örnek davranış

Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği, Mehmet Akif İlköğretim Okulu'nda etüt sınıfı açtı.

Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, fiziki koşulları iyileştirilerek projeksiyon cihazı ve bilgisayar kurulan sınıfın açılışında yaptığı konuşmada, ''Milli eğitime gereken önemi veriyoruz. Okullarımızın iyileştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bununla birlikte duyarlı sivil toplum örgütlerinin bu türlü çalışmaları bizleri memnun ediyor'' dedi.

Öğrencilere büyük yararı olacağına inandığı teknoloji sınıfını düzenleyen Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği'ne teşekkür eden Özdemir, ayrıca bu davranışın diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olmasını istedi.

Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Oya Alpay ise öğrencilerin çağdaş teknolojiden hem görsel hem de işitsel olarak yararlanmaları amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Yılmaz, Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Sevim Karakaş, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Oruç ve Mehmet Akif ilköğretim Müdürü Vakkas Yıldırım'ın da katıldığı tören, düzenlenen sınıfa girilmesi ile son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 15:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?