6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Özkarslı vatandaşla iftarda buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, her akşam bir iftar çadırlarını ziyaret ederek, orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 3 ayrı bölgede iftar çadırı kuran Şehitkamil Belediyesi, günlük 2 bin kişilik yemek çıkartıyor. İftar çadırlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorlar.

Çıksorut, Gazikent ve Kayaönü mahallelerinde kurulan iftar çadırlarında günlük 2 bin kişi orucunu açarken, aşevlerinde de günlük sıcak yemek dağıtımı devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi bu yıl 8 bin vatandaşa ise gıda yardımı yapacak. Orucunu her akşam farklı bir iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açan Şeihtkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, halkın rahat ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Öncelikle ilçe genelinde gıda denetimlerini arttırdıklarını belirten Özkarslı, “Ramazan boyunca günlük 2 bin kişiye iftar yemeği vereceğiz. 8 bin yoksul ailemize de gıda yardımı yapmak için start verdik. Bu mübarek ay vesilesiyle sevgi mağazamızdan tespit edilen fakir ailelerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Ramazan ayı süresince değişik semtlerde eğlenceler düzenleyeceklerine de değinen Başkan Özkarslı, “Bu güzel ayda vatandaşlarımızla birlikte olmak gerçekten çok güzel. Onlarla iftarda olan birlikteliğimizi gece yapılan eğlencelerde de sürdürüyoruz. Ramazan ayı süresince Cuma ve Cumartesi günleri değişik mahallelerimizde tasavvuf musikisi konseri ve Mevlevi gösteriler düzenliyoruz. Gerçekten çok güzel anlar yaşanıyor” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 16:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?