6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Özkarslı'dan öğretmenler günü mesajı

Metropol İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesi açısından öğretmenlerin önemli bir görev yaptıklarını ifade etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, gelecek nesilleri hazırlayan öğretmenlerin önemine değinen Başkan Özkarslı, "Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Öğretmenlik gerçekten zor ve meşakkatli bir görevdir. Bu önemli görevi üstlenen tüm öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum. Bizler de 4.5 yıllık görev süresi boyunca eğitimi her zaman öncelikli hizmet olarak gördük. İlçemizdeki 60 okulun bakımını yaptık. 72 bin metrekare alanı okul yapımı için tahsis ettik.

Üniversite öğrencilerimize tahsil yardımı yaptık. Öğretmenlerimizin bizlere getirmiş olduğu tüm projelere destek olmaya çalıştık. Çünkü, gerçekten zor ve fedakarlık isteyen bu kutsal görevi yapan öğretmenlerimize yardımcı olmak bizlere büyük onur veriyor. Öğretmenler sadece yılda bir kez değil, tüm yıl boyunca hatırlanmalı" ifadelerine yer verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 13:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?