6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Özkarslı'dan öğretmenlere ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenleri ziyaret ederek, öğretmenlere kitap seti ve çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Özkarslı, Şehitkamil ilçesine bağlı Servi Erdemoğlu İlköğretim Okulu öğretmenlerini ziyaret ederek, öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenler odasında, okul müdürü ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden başkan Özkarslı, öğretmenlere birer karanfil dağıttı ve beraberinde getirdiği hediyeleri takdim etti. Okul müdüründen okulun ihtiyaçlarını da dinleyen Başkan Özkarslı, “İlçemizdeki tüm öğretmenler adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Hepsinin bu önemli günün kutluyorum. Tüm okullarda olduğu gibi, bu okulumuzda birçok eksiğini tamamlamıştık. Ancak talep olduğu takdirde her an yardımcı olmaya hazırız. Çünkü, geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın iyi bir ortamda eğitim görmesi en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

Daha sonra öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Özkarslı, öğretmenlerin yılın bir günü değil, her gün hatırlayan bir anlayışa sahip olduklarına dikkat çekerek şunları söyledi; “Çocuklarımızın ikinci anne ve babası olan öğretmenlerimizin zor ve meşakkatli bir görev yaptıklarının bilincindeyiz. Öğretmenlerimizi seviyoruz. Onların yılın bir günü değil, her gün aynı sorumlulukla hatırlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, yaşamlarında ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Özkarslı,4.5 yıllık süre içerisinde öğrencilere çeşitli yardımlar yaptıklarını ve her eğitim yılı öncesi bir çok okulun tamir ve bakımını gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 13:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?