5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Özlem 3 aydır kayıp

Gaziantep'te, ''Kardeşime gidiyorum'' diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Özlem Karataş'tan yaklaşık 3 aydır haber alınamıyor. 

Nizip İlçesi Tatlıcak Beldesi'nde babası Osman ve annesi Hatice Karataş ile birlikte yaşayan Özlem, rahatsızlığı nedeniyle doktora gitmek için yaklaşık 3 ay önce Gaziantep'te Çıksorut Semti'nde oturan kardeşinin yanına geldi. Doktora giderek tedavi olan Özlem, babasının telefonu üzerine Tatlıcak Beldesi'ne gitmek üzere hazırlanırken, Gaziantep'te ikamet eden diğer kardeşini de görmek istedi. 19 Temmuz 2006 tarihinde Çıksorut Semti'nden, ''Kardeşime gidiyorum, oradan da otobüsle Tatlıcak'a giderim'' diyerek çıkan Özlem'den, o günden beri haber alınamadı. 

Aylardır kızlarından haber bekleyen gözü yaşlı anne Hatice ve baba Osman Karataş, kızlarının başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyor. Baba Osman Karataş, kızları Özlem ile hiçbir sorunları bulunmadığını ve kızlarının hayat dolu bir insan olduğunu belirtti. Kızları Özlem'in evden kaçmış olabileceğinin mümkün olmadığını kaydeden baba Osman Karataş, ''Kızımın kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verdim. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç çıkmadı" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 11:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?