6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Öztekin öğrencilere icraatlarını anlattı

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Başkan Vekili Bekir Öztekin, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) öğrencilerine 4 yılda yapılan hizmetleri anlattı.

GKV 4/C ve 4/D sınıfı öğrencileri, öğretmenler Asuman Mısır ve Ayten Ayalp ile birlikte Şehitkamil Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencileri Belediye Meclis salonunda kabul eden Şehitkamil Belediyesi Başkan Vekili Bekir Öztekin, önce 4 yılda yapılan hizmetleri anlattı. Öğrenciler hizmetlerin anlatıldığı tanıtım CD'sini izledikten sonra Başkan Vekili Öztekin'e sorular yönelttiler. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Öztekin, tüm kesimlerin görüş ve düşüncelerine önem verdiklerini belirtti.

Öztekin, "Bugünde Gaziantep Kolej Vakfı öğrencilerini belediyemizde misafir ettik. Amacımız çocuklarımıza kentlilik bilincini anlatmak. Bizleri sabırla dinlediler ve güzel sorular yönelttiler. Bu yaştaki öğrencilerimizin kent sorunlarına bu denli duyarlı olmaları bizi sevindirdi” diye konuştu.

Ziyaretin ardından öğrenciler, Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Bekir Öztekin ve Şehitkamil Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Ekinci ile belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 15:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?