4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Park yerindeki 3 kamyon yandı

Gaziantep'te, garajda park halindeki bir kamyonun alev alması sonucu 3 kamyon yanarken, yangını söndürmeye çalışırken kafasına inşaat malzemesi düşen bir itfaiye eri yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Özkeleş kamyon garajında park halinde bulunan 27 BU 623 plakalı kamyonda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bebek bezi ve şampuan yüklü kamyondaki alevler kısa sürede büyüyerek yan tarafında bulunan 27 KY 558 ve 27 US 452 plakalı kamyonlara da sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Bu arada kafasına 27 US 452 plakalı kamyondan inşaat malzemesi düşen itfaiye eri Varol Subaşı, olay yerine çağrılan ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, yangının çıktığı 27 BU 623 plakalı kamyonun sürücüsü Ceman Deve, görevlilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine geldi. Kamyonunun kullanılamaz hale geldiğini gören Deve, Gaziantep'ten aldığı bebek bezi ve şampuanları Irak'a götürmek istediğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 10:47:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?