6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Parkların bakım ve onarımı sürüyor

Gaziantep metropol ilçe Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde atıl vaziyette olan parkların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaş ve Kurbanbaba Mahallesi'nde atıl durumdaki parkların düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, semt sakinleri ile bir süre mahallenin sorunları hakkında sohbet etti.

Göreve geldikleri güne kadar, Şahinbey ilçesindeki vatandaşların yeşile hasret kaldıklarını ifade eden Başkan Can, "Mahalle aralarında atıl vaziyette duran parkları elden geçirerek yeni park alanları oluşturuyoruz. Bugün Ulaş ve Kurbanbaba mahalleleri yeni parklarına kavuşuyor. Sonbaharda dolgusunu yapıp alt zemin çalışmasını tamamladığımız 6 bin metrekarelik alanda, yeni bir park çalışması içerisindeyiz. Kısa sürede buradaki çalışmamızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız durmadan devam edecektir. İnsanlarımız sıcak yaz günlerinde akşamları aileleri ve çocukları ile birlikte çıkıp piknik yapabilecekleri yerlere kavuşacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 10:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali cengiz IP: 88.227.148.xxx Tarih : 19.07.2008 10:04:24

Ömer CAN'ın başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. saygılar