6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Pınar'dan 3 gündür haber yok

Gaziantep'te, 3 gün önce gittiği kuaförden bir daha eve dönmeyen genç kızdan haber alamayan ailesi, kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirtti.

Edinilen bilgiye göre, aynı işyerinde çalışan anne Zeliha Duman ve kızı Pınar Duman (18), cumartesi günü öğle saatlerinde birlikte evden çıktılar. Pınar annesine kuaföre gidip geleceğini söyledi.

Annesi, Pınar'ı kuaföre bırakarak işyerine gitti. Pınar, 15 dakikaya kadar geleceğini söyleyerek kuaförden ayrıldı. Kızının gelmemesi üzerine kuaföre giden anne Zeliha, kızını aramaya başladı. Bütün aramalar sonunda kızına ulaşamayan anne Zeliha ve baba Ökkeş Duman, emniyete giderek durumu anlattı. Emniyet birimleri, cumartesi gününden beri haber alınamayan Pınar Duman'ı bulmak için çalışma başlattı.

Kızının başına bir şey gelmesinden korktuğunu ifade eden anne Zeliha Duman, "Cumartesi öğle saatlerinde birlikte evden çıktık. Kuaförde işim var dedi. Kuaföre beraber gittik. Ben onu kuaföre bırakarak işyerine hesabı almaya gittim. Tekrar kuaföre geldiğimde, Pınar'ın gittiğini ve geri dönmediğini öğrendim. O günden bu yana haber alamıyoruz. Emniyete başvurduk. Kızımın üzerinde telefon ve kimliği yok. Sadece yeşil kartı var. Evde hiçbir problemi yoktu. Bugüne kadar hiçbir problem yaşamadık. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Kızımı görenlerin, 0 544 783 33 57 ve 0 535 649 47 15 numaralı telefonlardan bize haber vermelerini istiyoruz. Kızımın hayatından endişe duyuyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 12:26:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?