5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Piramit Uzay Çatı hizmete giriyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Karataş Bölgesinde yapılan Türkiye'nin en yüksek Piramit Uzay Çatılı Pazaryeri'ndeki çalışmaları gezen Belediye Başkanı Ömer Can, pazaryerinin önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde ilçenin sadece bir köşesine değil, her köşesine hizmet götürmek için söz verdiklerini belirtti. Can, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Karataş da bunlardan bir tanesidir. Karataş'ın, hizmetle tanıştıktan sonra bahtı ak oldu. Yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 27 metre yüksekliğinde, 6 bin 400 metrekare alana yaptığımız Piramit Uzayçatılı Pazaryeri de bu bölgede yapılmıştır. Burası önümüzdeki günlerde hizmete girecektir. Bu bölgedeki pazarcılarımız ve vatandaşımız kışın çamurdan yazın güneşten korunarak alışverişlerini rahat bir şekilde yapacaktır. Bu alan aynı zamanda toplantı, konser, sergiler ve sosyete pazarı gibi bir çok etkinlikte kullanılabilir bir şekilde dizayn edilmiştir. Çevresine yapılan 76 adet işyeri ile de buraya bir çarşı havası katarak devamlı bir canlılık sağlayacağız.”
Can, Piramit Uzayçatılı Pazaryeri'nin doğusunda, binaların arasında atıl vaziyette kalan bir alanda da çalışma başlattıklarını ve burasını küçük bir meydan haline getirerek Karataş'ın yeni bir meydana kavuşturulacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 10:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?