5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Polis 10 öğrenciyi dersaneye gönderdi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan Okul Polisliği Projesi kapsamında, başarılı 10 öğrenci dershaneye gönderildi.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nün yapmış olduğu çalışmalarda, kentte huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamının sağlanması, çocukların maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimden geri kalarak okul ortamından uzaklaşmalarını önlemek, boş zamanlarını sokakta geçirerek suça itilmelerini engellemek, iyi bir eğitim alarak topluma yararlı bir fert olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla, ilk ve orta dereceli okullarda başarılı olan 10 öğrenci tespit edildi.

Bu öğrencilerin öğrenim gördüğü okulların yöneticilerinin ve ailelerinin görüşleri alınarak, hedeflenen amaç doğrultusunda dershane imkanlarından faydalanmaları sağlandı.

Emniyet Müdürlüğü internet sitesinde konuyla ilgili yer alan açıklamada, "Elinden tuttuğumuz her bir çocuk geleceğe yapılan bir yatırımdır. Geleceğimize, yani çocuklarımıza hep birlikte sahip çıkalım ilkesinden hareket ederek, Çözüm Dergisi, Rehber ve Elit-Fen Dershanelerinin de katkısıyla kayıtları yaptırılan öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları amaçlanmıştır" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 17:00:16
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 17:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?