6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Polis haftasında polis bıçaklandı

İslahiye ilçesinde boşanma davasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü etkinliklerinin yapıldığı sırada adliyede görülen bir boşanma davasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Ökkeş U. isimli bir kişi elindeki bıçağı rastgele savurmaya başladı.

Bu arada kutlamalara katılmak üzere giderken kavgayı gören polis memuru Turgut Sandırlı, tarafları ayırmak isterken sağ omzundan bıçakla yaralandı. Yaralı polis memuru İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavganın tarafları da yatıştırıldı. Polis memuru Sandırlı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaya karışan Mehmet Y., Şıhmehmet Y., Orhan Y., Şahin Y., Mehmet Ali U., Ökkeş U.,Cengiz U. ile Hatice U.'nun gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 16:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasmin27 IP: 88.240.214.xxx Tarih : 14.04.2008 00:39:42

Allah yardım etsin bu millete yaa.. insanlık nereye gidiyor.neyi paylaşamıyorsunuz.senin huzurun için gece gündüz demeden çalışan yüce gönüllü asil Türk Polisine nasıl kalktı elin..gereken yapılsın bence..saygılar..geçmiş olsun Turgut abi..TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 163.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM..