6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Polis müdürü otelde basıldı!

Tunceli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali A., eşinin akrabası S.Y. adlı kadınla Gaziantep’te otel odasında basılınca hakkında soruşturma başlatıldı.


Milliyet’in aldığı bilgiye göre, Gaziantep Emniyeti Asayiş Şubesi’ne gelen bir ihbarda, kent merkezindeki Söylemez Otel’de yabancı uyruklu kadınların para karşılığı fuhuş yaptığı bildirildi.

İhbar üzerine savcılık kararıyla harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, önceki gün adı geçen otele baskın yaptı. Baskın sırasında bir kadın ile bir erkek uygunsuz halde yakalandı. Polisin yaptığı kimlik tespitlerinde erkeğin Tunceli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali A., kadının ise A.’nın eşinin yeğeni S.Y. olduğu anlaşıldı.


Meslektaşlarının baskınıyla çok zor durumda kalan Ali A. ve S.Y., odayı boşaltarak otelden ayrıldı. Baskın sonrasında ortaya çıkan durum üzerine Ali A. hakkında idari soruşturma açıldığı öğrenildi. Ali A.’nın ailesiyle birlikte kaldığı Tunceli’den sağlık sorunları nedeniyle izin alarak kısa süre önce ayrıldığı ve eşinin memleketi Gaziantep’e geldiği belirlendi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 08:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?