4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Polisi görünce cesedi bırakıp kaçtı

Gaziantep’te, bir gündür kayıp olan kadının cesedini el arabasında taşıyan cinayet zanlısı, polis ekiplerini görünce cesedi bırakarak kaçtı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kent geleninde Asayiş Huzur Operasyonları yapan polis ekipleri, Kenan Evren Bulvarı Kocaoğlan Mahallesi Mehdi Efendi Sokak’taki boş alanda, bir kişinin el arabasında yük taşıdığını gördü.

Polisin durumdan şüphelenerek dur ihtarında bulunduğu zanlı, el arabasını bırakarak kaçtı. El arabasında, hasıra sarılı çuval içinde bir kadın cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, kadının boğularak ve başının ezilerek öldürüldüğü belirlendi. Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, cesedin, ailesi tarafından bir gün önce kayıp başvurusunda bulunulan Yeter Kaya’ya (50) ait olduğu tespit etti. Ceset, otopsi için Gaziantep Devlet Hastanesine götürüldü.

Yetkililer, cinayet zanlısı olarak Yeter Kaya’nın aynı zamanda akrabası olan K.P’nin (26) arandığını, kadının muhtemelen altınları için öldürüldüğünü, zanlının cesedi gömmek üzere götürürken tesadüfen fark edildiğini kaydettiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 14:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?