6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Popstar Yusuf destek istedi

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Popstar Alaturka Ses Yarışmasına katılan 113 Yusuf Çeken, İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İHA Gaziantep Bölge Müdürü Mefail Akçatepe'yi makamında ziyaret eden 113 Yusuf, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Yusuf Çeken, bu hafta Aktütün Karakolu'na yapılan saldırıda şehit düşen 17 askere Allah’tan rahmet dilediğini belirterek, "Yarışmamız Aktütün Karakoluna yapılan baskının ardından bu hafta iptal edildi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Tüm şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Yusuf, 113 aday numarasıyla Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade ederek, "12 yaşında saz çalma ile sanatçılık hayatına atılmak istedim. Daha sonra öğrendiğim kemanla bir çok ünlü sanatçımızın ekibinde bulundum. Arabesk ve fantezi türü müziği seviyorum. Bu yarışmada Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ederek yarışmayı iyi bir derece ile bitirmek istiyorum" diye konuştu.

Yusuf, şu ana kadar kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu da belirterek, "Gaziantep halkına bana göstermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyorum. aday numaram 113, bana destek vermek isteyen tüm hemşehrilerimin mesajlarını bekliyorum" şeklinde konuştu.

İHA Bölge Müdürü Mefail Akçatepe ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek genç sanatçıya başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 10:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?